Demersuri comune

Europarlamentarii PSD: Ca orice prieten al lui Băsescu, Joseph Daul continuă să calce în picioare România

Postat la 2014-04-18

Declarația lui Joseph Daul, prin care a susținut că România are nevoie în continuare de o instanță superioară pentru controlul Justiției și prin care a sprijinit menținerea MCV, nu este decât o nouă modalitate de a bloca România, lucru specific prietenilor lui Băsescu.

Acești prieteni ai lui Traian Băsescu din rândul popularilor europeni luptă, de ani de zile, împotriva românilor! Au făcut-o atunci când a fost vorba despre imigranți, despre libera circulație, despre accesul în Schengen, despre imaginea țării noastre în UE. Este evident că nici în continuare nu se vor opri din a face rău românilor. Cei din PPE au interesele lor politice și nu-i interesează dacă ne calcă nouă în picioare țara pentru a-și îndeplini aceste interese. Doar votul românilor îi poate liniști!

Ca prieten convins al lui Băsescu, Joseph Daul a fost și în 2012 un contestatar al referendumului, iar acum vedem că încearcă să se răzbune pe cei 7,4 milioane de români care au votat pentru demiterea președintelui, prin menținerea unui mecanism care nu permite României să fie un membru egal în cadrul UE.