Stiri

Europarlamentarii PSD sustin campania "Te iubeste mama"

Postat la 2013-12-23

Europarlamentarii Daciana Sarbu, Corina Cretu si Claudiu Tanasescu, alaturi de organizatia TSD Prahova, au vizitat Centrul "Ciresarii" din Ploiesti si au impartit cadouri copiilor abandonati de parinti, aflati in grija asistentilor de la Centru. Evenimentul face parte dintr-un program dedicat copiilor ramasi singuri in urma plecarii ambilor parinti la munca, in strainatate. Scopul campaniei "Te iubeste mama' este acela de a sustine importanta mentinerii comunicarii dintre parinti si copii.

In acest sens, europarlamentarii si tinerii din PSD Prahova le-au daruit celor mici camere web si microfoane pentru a le facilita legatura cu parintii aflati in alte tari, dar si cadouri constand in dulciuri si fructe. La randul lor, cei 23 de copii prezenti la eveniment le-au facut o primire emotionanta adultilor, intampinandu-i cu flori, colinde si spre final, oferind doua momente impresionante de dans.

Europarlamentarul Daciana Sarbu a fost impresionata pana la lacrimi de cazurile de abandon intalnite in Prahova, iar vizita de la centrul "Ciresarii" a apropiat-o, in mod deosebit, de doi dintre micutii aflati in grija asistentilor, pe care i-a tinut in brate pe tot parcursul intalnirii.

“Te iubeşte mama!” este titlul unui proiect gândit şi iniţiat de Silvia Dumitrache, cu susţinerea Programului Biblionet (Fundaţia IREX România) şi a Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR).